22 Erotische Verhalen – alle verhalen

22 kleinHet is wonderlijk deze verhalen weer te lezen. Toen ik ze schreef vond ik ze al goed. Maar nu, belast met de vederlichte taak ze te redigeren, zag waarom. Waarom ze intrigerend en sensueel bleven terwijl ik zo ver ging. De lezer en mezelf meenam naar wat slechts een enkeling wil kennen. En soms ging ik nog verder, over de grens.
In die verhalen, met dat contrast, zag ik duidelijker dan ooit die ene kwaliteit. Een emotie die zo overvloedig door de donkerste passages stroomde dat je je tong kon uitsteken om de zilte druppels op te vangen.
Het ingredient dat mijn verhalen fascinerend maakte, en dat me er jaren na dato weer inzoog en vasthield, was liefde.

deel 1 
Rebound
M.
Naima’s Verlangen
Lang geleden
Heimwee

deel 2
Geen Onderwerp
Herboren
Playboy
Een Verloren Wedstrijd
Was getekend
De Vreemdeling
Twee vrouwen
Onschuld
De Weg Terug
Later

deel 3
De Opdracht
Prequel
Paar
Twee mannen
Deo Volente
Miguel
Herbeleefd

Bijna alle verhalen werden geschreven in 2011 en 2012, met twee uitlopers ervoor en een paar erna. “Miguel” is geschreven in 2009 maar toen nooit afgemaakt, waarschijnlijk omdat ik toen nog niet de ervaring had die daarvoor nodig was. En dat bedoel ik puur literair ;)
22 Erotische Verhalen kent maar één autobiografisch verhaal hoewel het ik- en Lauren personage wel meerdere keren voorkomen.
Na 22 Erotische Verhalen heeft mijn erotica een vervolg gekregen toen ik in 2015 een relatie kreeg met mijn minnaar Big.
Deze Engelstalige erotica komt in boek 8, Big.