Goudhaartje

 

De playmates van mijn vader pronkten met volle jaren ‘80  bossen.  In de Playboys van mijn vriend waren het getrimde kuifjes. Het krulde guitig, maar het nudisten allure was er vastbesloten uitgeknipt. Pamela Anderson werd bij iedere cover blonder van boven, en kaler van beneden. Het leave-no-bush behind decennium.
Door een onbehandeld naaktcamping trauma juichte ik deze kaalslag toe;
Playmates konden niet ver genoeg afstaan van tennissende naakt recreanten. Met hun sportbeha’s, zonnekleppen en gebruinde zachte billen die juichten bij iedere ace.

Ik behoorde overduidelijk niet tot de connaisseurs die zich de begroeide liezen en de beboste stampers goed lieten bekomen. Als onze familie het terrein van weer een nieuwe naaktcamping opreed, werd ik bevangen door een bijna fysieke walging voor naakte mensen.

De kapdrift zette door. Rechthoekjes werden bijgeschaafd tot landingsbanen, werden weggeschoren tot minuscule driehoekjes. Tot uiteindelijk ook de laatste ceremoniële haartjes het veld ruimden. Begin van het nieuwe millennium was seks iets voor vrouwen die schoren, harsten, Brazilian waxten, en hun aalgladde speeltuin van hun klitje tot kontje onder controle hadden.

Ik heb er dan ook geen traan om gelaten. Hoe kaler hoe beter. Voor haar en voor hem. Hoewel ik een strookje vlotte stiekels op de gladgestreken penisstreek,  kan waarderen.

Zo traumatisch als de naaktcampings waren voor mijn seksuele ontwikkeling, zo gezond waren de blootbladen.
Xaviera Hollander schreef over seks. Had alles met lipstick te maken.
Rowan van Centerfold liet zien dat kort haar bij vrouwen sexy was. En vrouwen zoenen ook.
En Pamela Anderson leerde mij dat wat ik tussen mijn benen had niet lelijk was. Het blonde haar was niet “mislukt”. Het was geen haar dat “zwart hoorde te zijn”. Blond schaamhaar was een gouden schat waar Pamela, Sharon Stone en Marilyn Monroe een pijnlijke verfbeurt voor over hadden gehad om hun zwarte woud in een blonde oase te veranderen.

Dus toen mijn schaamhaar er voor het eerst helemaal af ging, was het niet omdat ik het niet mooi vond, maar omdat ik geil was. Omdat ik een nieuw vriendje had. Omdat ik 20 was, en wel eens wat nieuws wilde proberen.

Het water uit het teiltje was warm. We hadden een handdoek op mijn eenpersoonsbed gelegd en ik lag een half uur lang met opgetrokken benen terwijl hij het warme mesje van buiten naar binnen schraapte. Ik zuchtte verlekkerd bij de blik van iedere centimeter huid die onder het haar vandaan kwam.

De gladde lipjes smeekten om aangeraakt te worden. Door mij. Door hem. Ik wilde masturberen terwijl ik naar mijn nieuwe kutje keek. Neuken. Kijken, kijken, en nog meer kijken, met de dekens eraf, de lichten aan, gordijnen open en de hete zon tussen mijn natte benen.

Nog voor het sop tussen mijn billen droog was, hadden we seks.

 

Geschreven voor mijn eigen plezier, maar naar aanleiding van een oproep van opinie site FrontaalNaakt om over schaamhaar te schrijven.
Het is geplaatst!

 

10 gedachten over “Goudhaartje

 1. eerstkoffie

  Twee ‘Chick’, vakkundig verstopt in een la op de slaapkamer van mijn ouders, waren mijn eyeopener: Twwe, op het hoofdhaar na compleet gekaalde dames, die bovendien tepels en schaamlippen hadden behangen met hun mooiste oorbellen. Waarschijnlijk zo nieuw dat ze het zelf met de kurk en naald hadden gedaan.
  Ik besefte me, dat als ik dit mooi vond, zelf niet met een compleet oerwoud ten tonel moest verschijnen. Zoals LS bekend, was het voorspel met het pannetje water en de Gilette een geliefd onderdeel tijdens mijn avances. Iedere vent houdt van een kale poes. Want het is visueel en letterlijk. Bovendien oogt het jong en maagdelijk, iets wat veel mannen aantrekt. Ik ken het vooral uit Arabische culturen, waar het, met die temperaturen, vooral om hugiene ging. Blij om te lezen dat een dame er ook blij om is, want ik heb er ook zat ruzie om gehad :-)

  1. L.S.

   Glad to be of service! Hoewel ik wel moet zeggen dat ik nog steeds bij vlagen er een klein beetje op laat. Beetje pronken met mijn blonde goud.
   En nieuwsgierige lezers? Kofje heeft andere poesjes geschoren. Ik heb nooit van zijn scheerservice of andere seksuele diensten gebruik gemaakt.

 2. Simone

  Prachtig!
  Ondanks de laatste paar lekkere alinea’s blijven mijn gedachten hangen bij de naaktcamping. Ik ben er één keer per ongeluk verzeild geraakt. Was een jaar of 8, uitgenodigd om te kamperen met de opa en oma van mijn hartsvriendinnetje (zo heette dat toen). Ze stonden ons naakt op te wachten, de toon was gezet.

 3. Sandra

  Wat schrijf je toch geweldig! Iedere keer weer genieten! Onhandig als je na t lezen nog naar je werk moet, heb gewoon zin in n teiltje met warm water en….. ;-) zucht….Vanavond nog maar n keer lezen! Dank dat je je mooie columns met ons deelt! Liefs San *

 4. eerstkoffie

  “Kofje heeft andere poesjes geschoren. Ik heb nooit van zijn scheerservice of andere seksuele diensten gebruik gemaakt.” Correct. Maa hou me aanbevolen. :-)

 5. Pingback: Schaamteloos » petepel

 6. Peter Dijkema

  Goud is een groot goed. Wellicht op de bank in een kluis voor onzekere tijden.
  Voor de hebberds. Blonde beauties hebben de keuze met hun heerlijkheden.

  Weg met dat haar, zoals al die donkerbehaarden? Of het blonde bosje laten staan.
  Zonder geprik in wangen van de mannen, die je poes willen proeven.

  Je blonde bos is een goede bewaarplaats voor de voortreffelijke geuren, die je gebeuren bij een gelukte eetbeurt van een gretige mond. Naspel gegarandeerd! ;-)P

 7. Michiel

  Ik merk dat jouw visie aansluit bij de mening van velen.

  Het echter een grof misverstand van “Eerst Koffie” om zo maar aan te nemen of zelfs vast te stellen dat “Iedere vent van een kale poes houdt”. Omdat dat “Visueel en letterlijk” is. en “Bovendien oogt het jong en maagdelijk, iets wat veel mannen aantrekt.”

  Er zijn ook mannen die de voorkeur geven aan de magie van de “verboden vrucht” verpakt in een gedoseerd gecoiffeerd dekentje van lieflijk zacht dons. Mannen die vrouwen NIET (willen) associëren met de maagdelijkheid van jonge meisjes, daar zelfs ’n afknapper van krijgen. En stellen dat mannen per definitie vallen op “jong” i.p.v. hun eigen generatiegenoten, is evenzeer ’n zeer foute aanname.

Reacties zijn gesloten.