Slechte minnaar gezocht

Wie heeft ze niet voorbij zien komen? De vrouwonvriendelijke instructies tot orale seks Beffen als een baas en Pijpen als een prinses. En wat vonden we het allemaal leuk. En nuttig. En wat heb ik mij ingehouden om niet de ontvolg, block, report knop te gebruiken voor iedere sprankelende originele, diepgeliefde tweep die superlatieven tekort kwam om zijn/haar waardering uit te spreken voor deze handleidingen tot goede seks. Herpes wens ik ze toe. Allemaal. En gezien de slordige soa voorlichting in beide stukken geef ik mijzelf een reële kans van slagen. Voor mannen raad ik ook Google aan op throat cancer hpv, maar eigenlijk was het safe sex aspect nog het minst schokkende aan de golf van waardering die deze posts kregen.

Natuurlijk begrijp ik dat niet iedereen een duffe munttheedrinkende yogamuts is als ik. En dat bij velen de piemel en de kut nog steeds dienst doen, nadat op fris sarcastische wijze voorlichting is gegeven over technieken waar je je misschien niet zo zeker over voelt. Ha ha ha ha ha! rol je door je TL, uitglijdend over de natte schaamlippen en de klodders sperma. Maar ik zeg ha ha ha to you. Want ondergetekende heeft nog nooit, maar dan ook nog nooit, iemand gehad die slecht was in bed. Geen enkele van hen, heeft dan ook de  gewraakte blogposts geRT.

Wat is goede orale seks? Stel – ik sluit mij aan bij het stuk: er zijn technieken die je kunt leren, (bijvoorbeeld van een prostituee), en daardoor komt een partner lekker klaar in je mond. Ben ik het daarmee eens? Zeker. *neemt nog een slokje Yogi tea original* Maar is de kwaliteit van iemands liefdeskunsten belangrijk? Nee. Tenzij je er voor hebt betaald.

Ervan uitgaande dat niet alle RT’s van teleurgestelde hoerenlopers kwamen, wat is dan de reden dat goede orale seks (blijkbaar) zo belangrijk is? En waarom is er (blijkbaar) zoiets als slechte orale seks? Goed en slecht, gemeten in het aantal technieken dat wordt beheerst, en het aantal hoogtepunten dat wordt behaald, geeft een score die alleen relevant is voor wie het geen kut interesseert wie op dat moment zijn lul beroert. Een studiegenootje. Het meisje uit het iglo tentje naast je. Je ex die haar laatste spullen kwam ophalen. En misschien hebben jullie door dat ik mij inmiddels beperk tot de mannelijke vorm, en het voorbeeld van de vrouw die zich laat leeglikken door wie haar maar wil bedienen er niet in zit.

Dus kwaliteit van seks? Ik ben met mannen geweest waar ik spijt van heb, maar hun perfect beheerste liefdesspel verbiedt mij ze ooit als minderwaardige minnaars weg te zetten. Ik ben met onervaren mannen naar bed geweest, intieme ervaringen die mij altijd bij zullen blijven. En er zijn keren dat ik orale seks kreeg, of gaf, die ik nog weet, en waar ik met een verlicht glimlachje aan terugdenk.

Maar wat ik onthoud zijn de keren dat we diep in elkaars ogen keken. De eerste kus. De eerste aanraking. De weken dat je geen genoeg van elkaar kreeg, en dagen in bed lag. Of die ene nacht samen dat je dacht dat er meer kwam, en hij ook van jou hield. Jullie lagen in zijn iglo.

“Zoektocht naar een slechte minnaar” tweette ik vandaag. Want die wil ik. Iemand die ook vindt dat het wel een beetje minder kan. Dat hij noch ik ware tongkunstenaars hoeven te zijn, die onbevreesd elkaars achterste likken, alsof er een oorkonde van seksueel meesterschap op ons wacht. Die geen onderscheid heeft in neukertjes en blijvertjes, want er zijn geen neukertjes. Geen scharreltjes. Geen vrouwen die alleen maar toegang krijgen tot de slaapkamer omdat ze op het juiste moment hun kaken op en van elkaar doen.

En ik weet zeker dat het mij gaat lukken. Want zulke minnaars heb ik namelijk altijd al gehad.

Eén gedachte op “Slechte minnaar gezocht

  1. petepel

    Natuurlijk is het altijd handig om af en toe een goeie tip te krijgen of jezelf bewust te zijn van wat het effect is van je techniek tijdens het liefdesspel. Maar ik pleit toch voor onbevangenheid en ongekunsteldheid, i.p.v. het uitvoeren van de perfecte oefening.

Reacties zijn gesloten.